wp-image-1345862946jpg.jpg

Vi har et æbletræ i forhaven og det er ærligt talt lidt sølle. Det har snart stået i 6 år. For 2 år siden var jeg ved at opgive fordi det endnu ikke havde båret frugter, men sidste år begyndte det at bære frugter.

 Det er et lille ananasæbletræ, som jeg har valgt fordi jeg kan huske dem fra mine forældres have. Barndommens minder kan jo forskønne alt! Jeg var på planteskolen en dag, hvor der var tema om podning. Jeg havde grene med fra 2 andre træer og jeg synes faktisk, at det ser ud til, at der er 3 sorter på mit lille træ, se selv..?

Fine, små æbler, som jeg glæder mig til at sætte tænderne i, når de helt modne selvom glæden bliver kort, for der er 10 æbler ialt på træet 😉

Når jeg kigger over til naboen, hvis lille æbletræ kun er 3 år gammelt, ja, så må jeg erkende, at jeg er dybt misundelig. 

Deres lille æbletræ er smækfyldt med de sødeste, sprødeste, lækre æbler. Jeg må hellere få spurgt til sorten, for sådan et træ må jeg eje ☺

Leave a comment