wp-1463429257838.jpg

Så må vi vist gå ud fra, at nattefrosten er ovre og det er tid til at plante krukkerne til med skønne farver og (sommer)blomster.
Jeg er vild med sarte, lyse farver, så jeg måtte bare redde disse fine, spanske margueritter fra den visse tørste-død i Jem & fix!

image

image

De var fuldstændig knastørre, hvilket desværre er typisk, når man køber planter andre steder end planteskoler. Heldigvis ser rødderne fine og hvide ud, så der er håb for, at de nok skal sprede glæde i krukkerne hele sommeren.

image

Jeg er helt vild hortensia og i år har jeg  (igen) købt nogle til mine høje granitkrukker.

image

Jeg synes den er så fin i den sarte, lilla farve og de dobbelte blomster med spidse blade – lidt anderledes. Og så er der masser af blomster i lang tid, helt perfekt synes jeg. En skøn udsigt fra spisebordet, som jeg glæder mig til at nyde hele sæsonen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment