20160618_172746.jpg

Sidste søndag var vi heldige at svigerfar ringede og tilbød sin hjælp. Han mente, at de spær, som allerede var monteret var for skæve og at vi skulle have nye. Som han siger “er du i tvivl, så gør det rigtige!” Det blev købt ind og han og min mand gik i gang men at save, høvle og passe til.

image

Det gik godt og vupti, så var de nye spær oppe

image

image

Mens jeg tog til svømning med drengene fik spærene en omgang maling

image

Der er blevet taget mål til afstandsstykker, hvor vi havde vores helt eget sekretærteam ❤

image

Og i går var det tid til at sætte taget på. Vi har efter mange og lange overvejelser besluttet at få mat tag. Vi ville gerne have glas af æstetiske årsager, men har hørt fra flere, at solen bliver for hård. Et mat termotag løsningen, så vi forhåbentlig også kan forlænge sæsonen lidt i begge ender. Praktik og godt!

image

Pladerne blev skåret til og fik lister på og vi satte glaslister på rammen i taget og på trælisten, der skal holde det på plads.  Alt var klargjort, så det tog ikke lang tid. Heldigvis kom en kammerat forbi for at låne værktøj og gav en hjælpende hånd til gengæld. Så kunne jeg jo lige lure tricks af og hjælpe med resten derefter.

image

image

image

Viola. Nu er der læ og tag. Så er det tid til så småt at flytte ind i dag. Nogle af tomaterne venter med længsel  (ligesom jeg gør)😉 og så skal planterne i det lille drivhus rykkes væk, så vi kan få åbnet passagen til det nye, nedsænkede. Wiiii…jeg glæder mig 😄
I dag er det tilpasning af sidene, så det bliver lukket og så er der “bare” fronten tilbage, som skal males og der skal monteres glas (selvfølgelig).

Leave a comment