20160219_223546-1.jpg

Vi drømmer om endnu et drivhus!
Min mand lavede et lille, fint “begynderdrivhus” til mig sidste år og sikke en succes! Det er simpelthen så fint og med 6 mm glas, så vi ikke skal være så bekymrede, når drengene leger omkring det og måske endda spiller bold.
Vi gik all in på det, absolut all in! Vores lille drivhus var fyldt til bristepunktet med agurker, tomater, ferskentræ, chili, peber, basilikum, mynte og måske mere, som jeg har glemt?
Vi endte med at have en agurkeplante og 7 tomatplanter i vores lille overdækkede mellemgang mellem hus og garage, som fører ud til haven. Det var virkelig hyggeligt med sådan nærmest en lille skov af egen avl, men det blev desværre ikke til så voldsomt meget udbytte  (vel mest pga. vejret), så vi endte med at have en masse syltede grønne tomater.
Vi har lagt mange overvejelser i vores lille projekt og jeg må indrømme, at jeg havde forelsket mig i et romantisk design med kip og en indgang også med kip. Lidt af en udfordring for min kære handyman og da han tegnede sit forslag kunne jeg godt se, at det var mere enkelt at bygge, men (endnu vigtigere) det passer også langt bedre til vores stil og ikke mindst huset, som er med fladt tag.
Det er sådan vi typisk sidder og funderer over et glas rødvin en fredag eller lørdag aften. Jeg må sige, at jeg er godt tilfreds med resultatet.
Nu skal vi bare ud at måle op, så vi kan beslutte hvor stort, det skal være og ikke mindst om det fremskudte indgangsparti skal være der…om der er plads til det på vores lille terrasse. Det må vi jo se 😉

image

image


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 comments

  1. JannieReply

    Ja man må sige det nuværende drivhus har været en stor succes 😊 Kan godt forstå det er nødvendigt at udvide. Det var jo fyldt til bristepunktet med lækre sager. Held med det 👍🏻

Leave a comment