wp-image-248924563jpg.jpg

Den lokale afdeling af Haveselskabet stod for et arrangement, som kunne få mig til at trodse sneen og vove mig afsted.

Et foredrag om frø og ikke mindst et lille slag for, at udveksle erfaringer generationerne imellem. Det var et virkelig godt foredrag, som gav en masse fif, både fra foredragsholder Tony Bülow og også de øvrige deltagere.

Jeg lærte også at folde frøposer af kaffefiltre. Det ér vel nok nemt og billigt (selvom jeg har mine fine frøposer med logo).

Efter foredraget var der mulighed for at forsyne sig med alle mulige fantastiske frø. Uh, hvor det da kriblede i fingrene. Men jeg har jo lavet en ønskeliste her, så jeg har overblik over, hvad jeg mangler. Så det lykkedes mig faktisk at begrænse mig😉

Oregano hot & spicy, lyder det ikke bare spændende? Forårsløg, ja tak!! Maries høje ært, der ringede en klokke i forhold til noget, jeg har set hos frøsamlerne  (og så elsker jeg ærter). En kuldetålende chili (sorte frø) var for spændende til at lade være, så den får min mand. Texas vild er en lille tomat, som fik mange roser med på vejen, så selvom jeg reelt har nok, så måtte den prøves. Sidst, men ikke mindst palmekål. Den har stået på ønskelisten, så den er jeg virkelig taknemmelig for. 

Det var min første gang hos Haveselskabet, men jeg tegnede 3 måneders test abonnement, og mon ikke jeg bliver hængende. Det var ihvertfald givende på mange måder. TAK!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment