2016-03-06-21.07.10.jpg.jpg

Vi er netop hjemvendt fra en ferie under varmere himmelstrøg og det gør da bare forventningen om forår endnu større. Det er jo faktisk blevet forår i mellemtiden (ihvertfald ifølge kalenderen, for det blev da lige til lidt hvidt drys lørdag aften)!
Vi har købt 30 lægter til vores nye drivhus. Selvom det er genbrugstræ, så mener min mand (som jo er bygherren), at det er så lige, som det, man køber i jem & fix.
Det er blevet lagt i pres og skal vendes et par gange, mens det tørrer, så skal det nok blive til godt byggemateriale. Nu må vi til at holde udkig efter høje, billige (måske endda gratis!!) termoruder. Det drivhus, som han lavede til mig sidste år er også med glas fra termoruder, som han har skåret til. Der er altså en verden til fotskel på 3 mm drivhusglas og så glasset fra en almindelig rude, som er 6 mm tykt. Så kan drengene også få lov at gå deromme uden, at mor her får dårlige nerver😄
Nåh, ja…så er der da også et par andre små detaljer, som lige skal på plads før han helt kan påbegynde arbejdet. Som f.eks. størrelse. Ikke uvæsentligt, så det må vi også nok snart få endeligt afgjort.

image

image

Lægter i spænd


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment