screenshot_2016-02-20-20-34-06.png

I indkørslen har vi tre staudebed delt op af to bed med granitskærver. De trænger gevaldigt til at blive trimmet. Derfor er det dagens – eller rettere weekendens – projekt. Jeg synes nu egentlig ikke, at det er så slemt at luge ukrudt. Det kan faktisk være nærmest terapi at sidde der i sine egne tanker, mens drengene leger spioner og passer på ikke at blive set.
Jeg synes, det er rart at kunne se, hvor man er nået til, men… jeg skulle nok have været lidt mere over det i efteråret, hvor sæsonen jo var væsentligt længere end normalt pga. det lune vejr. Men så må man jo betale prisen nu ☺
Faktisk synes jeg ikke, at det fungerer særligt godt som det er nu!
Jeg har de sidste par år irriteret mig over, at der er SÅ meget ukrudt i granitskærverne. Det var jo sådan det skulle være, da vi lavede bedet om, da vi flyttede ind for snart 10 år siden. Jeg troede, at hvis bare vi havde lagt en fiberdug under, så ville vi ikke skulle bekymre os om ukrudt mere, men ak, sådan er det ikke! Man kan jo brænde det væk…eller sprøjte for det, men selvom det da er den nemmeste måde, så ender jeg nu altid på knæ alligevel. Det er altså meget nemmere i ganske almindeligt jord.
Desuden synes jeg, at de staudebede, som vi anlagde for snart 5 år siden nemt kommer til at fremstå lidt rodede. Jeg synes, at det er svært at “komponere” et smukt bed, som altid står pænt. Både med hensyn til farver, højde osv. Så er der jo den helt åbenlyse ulempe, at det ikke er så pænt om vinteren.
Jeg tænker derfor, at jeg må lade mine stauder holde flyttedag og tage de bedste med til et mindre iøjnefaldende sted (ihvertfald om vinteren). Det kommer formentlig til at ske indenfor de næste 2 år. Og det kommer nok ikke bag på nogen, at der ikke skal være granitskærver i vores “nye” have!

image

image

image

image


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment