Jeg har brugt eftermiddagen på at danne mig et overblik over, hvilke frø jeg har til den nye sæson, og hvilke jeg skal have anskaffet mig.

Jeg har opdelt frøene i dem, der skal i køkkenhaven 

Det kom der en overskuelig liste ud af

Og en ønskeliste.

Hvis nogen af jer har forslag til gode sorter, så må I  meget gerne  byde ind. Hvis I endda har frø, så tager jeg imod med kyshånd. Hvis jeg har nogen, som står på  din ønskeliste, så sender jeg dem med glæde din vej (se listen sidst i opslaget).

På samme måde har jeg gjort med drivhuset. Der er masser af chilifrø…

Masser af tomatfrø…(absolutte favorit)

Lidt krydderurtefrø…

Og agurker. Hov, dér har jeg et hul! Så hvis du læser med og tænker, at her kan du byde ind med en god, saftige og produktiv sort, så kommenter gerne…så bliver jeg så glad 🙂

Listen til drivhuset ser således ud 

Og Ikke mindst ønskelisten 

Da det kun er min anden sæson jeg går i møde med køkkenhave og drivhus, så har jeg ikke så meget at bytte med, men götlandisk blåärt (smuk, smuk ærteblomster med lidt kedelig smag…fik jeg solgt den godt?😉), valske bønner, Apache F3 (lille, rød chili), Ring of Fire (rød chili), numex twilight (små, forskelligfarvede chili lilla, orange, rød, gullig) og pluksalat vil jeg gerne byde ind med. Jeg bytter af egen avl og tomaterne var lidt skuffende i 2016, så der er ingen gengangere. 


 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 comments

 1. FredeReply

  Hej Helle – jeg er lige faldet over din fine blog – hurra for facebook! Jeg vil lægge din blog på min blogliste og glæde mig til at lære dig og jeres haveprojekt bedre at kende. Ang. frø kan jeg desværre ikke hjælpe, jeg går min første sæson som drivhusejer i møde, og jeg har ikke haft køkkenhave i mange år pga. snegle. Jeg vil forsøge mig med en smule grøntsager i mit område ved drivhuset, for snegleplagen har været næsten væk de sidste 2 år, så jeg krydser fingre! Jeg satser også på at bruge mit drivhus til forspiring men mest til blomster – tomater mm. køber jeg mig vist fra i år. Så må vi se med næste år. Jeres projekt lyder rigtig spændende – velkommen til haveblogfællesskabet, her er rigtig godt at være! Jeg hænger på her hos dig! Vi tales ved! Frede

  • Helle Skov PrimdalReply

   Hej Frede.
   Tusind tak for din kommentar, ihhh hvor blev jeg glad 😊
   Jeg krydser fingre for at sneglene holder sig væk og at du (også) får succes med dit drivhus. Man bliver helt grebet af det. Helle

Leave a comment