wp-1475093345600.jpg

Vi kom sent igang med tomaterne, da vi har haft drivhuset under opbygning. Derfor er tomathøsten sende, men nu er den til gengæld godt igang og vi kan høste tomater hver dag.

jeg er vild medtrafiklys-farverne efterhånden som de modner. 

Vores favorit er ribstomater Sweet pea. Den er lille og virkelig sød. En ægte, sund snack. 

Planten skal ikke knibes og den er lidt vild, men meget produktiv. Pga. De små tomater er den selvfølgelig lidt besværlig at plukke, men det er besværet værd! 

Ildi har givet og giver stadig mange tomater, men jeg (og ældstebarnet) synes ikke smagen er voldsomt spændende, så mon ikke vi skal prøve en anden til næste år?


Agurkerne giver stadig godt, især efter vi har fået sat det sidste vindue i drivhuset. Dem kan vi ikke få for mange af her i huset. Når jeg har nippet blade af planterne skyder de stadig troligt med nye blade og blomster. 

Snackpeber fra en øko snackpeber i Netto er det, der er lykkedes bedst af det, som jeg selv har taget frø fra. De er søde, sprøde og lækre 😊

Vi nyder høsten, som er vores første rigtige høst af tomaterne, for dét gik ikke for godt sidste år, hvor det endte med syltede grønne tomater. Drengene eeeelsker tomater, så når de er i nærheden er der stille, for der guffes…😉

Leave a comment