Jeg har da glemt at vise jeg mit HELT fantastiske drivhus, som nu (endelig) står færdigt.

Det ser jo, sagt i al beskedenhed, blændende ud. 😊

De 3 vinduer øverst kan åbnes. Længst til højre er den gamle del, som min mand byggede til mig sidste år. Da sæsonen sluttede, var vi ikke i tvivl om, at det var lige os og planerne om et nyt begyndte. den nye del er sænket 40 cm og det giver en god effekt og det giver et flot view  (udskyld Margrethe) 2 trin ned.

Taget er mere praktisk end æstetisk med 10 mm opal termotag. Vi synes ser ok ud, og det praktiske i at lukke solens bagende stråler bare en smule ude, og ikke får planterne til at svede for meget gør det helt ideelt til os.Vi har kun brugt genbrugsglas, så da en rude flækkede måtte vi vente på, at en rude, der var stor nok, dukkede op. Heldigvis havde vi gode/søde forbindelser, der hjalp os.

(er det nu, jeg skal fortælle min blondinehistorie om, at jeg hentede en rude, kørte 20 km/t på befærdet vej i myldretiden med trailer, jublede over at have fået den hel hjem, for efterfølgende at finde ud af, at det var hærdet glas, der  ikke kan skæres i🙁).?

Min mand har selv bygget det og jeg er, som du nok kan forstå, ret stolt af begge. ❤ 

Det har været værd at vente på!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment