Min kollega har været i Føtex og taget en surprise-potte med frø med til mig. Det blev i første omgang til en agurk, som nu er plantet i den tiny lille bitte bakke, som de kommer i. Den er da faktisk ret sød. Og jeg er ikke i tvivl om, at min anden kollega vil sætte meget stor pris på, at jeg passer og plejer den godt, så jeg kan tage hjemmeavlede agurker med til frokost om de Ca 16 uger,  som der står på det lille, fine skilt, at der går, før de kan høstes.

image

Det er et fint, lille kompakt sæt, som består af en lille pappotte, en jordtablet, en frøbyttedag og et lille skilt.
Dagens forsøg er dette link (forhåbentlig) til YouTube, hvor man kan se jordtabletten vokse og suge vand. Og nej, det er ikke en voksende brownie, selvom det ligner😂 nyd underlægningsmusik à la akvariet!
jordtablet suger vand på youtube
Det er ganske nemt og hyggeligt. Nu er jeg bare spændt på, hvor mange (forskellige) jeg bliver så heldig at få fingre i. På det nederste billede kan I få en fornemmelse af, hvor små potterne er 😊
PS. På YouTube kan du se hvordan det gik, da jeg skulle plante friséesalat med mine drenge 😂❤

image

image

image


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment