wp-1461531904110.jpg

Som I nok har bemærket, så har vi ombestemt os med placeringen af vores drivhus, men som bekendt er intet så slemt, at det ikke er godt for noget. Det gælder selvfølgelig også her, for vi har fået en køkkenhave ud af det stykke, som vi ryddede for at gøre plads til der, hvor vi troede, drivhuset skulle stå.
Det var ikke lige planen, men jeg er vild med det og har allerede en masse ideer til, hvad vi skal fylde i det lille stykke jord.
I år skal vi “bare” almindelig køkkenhave, så jeg er gået i gang med at så. Ind langs stakittet har jeg sat 2 rækker med høje ærter. Jeg har aldrig prøvet dem før, men jeg fik dem til en frø-bytte-dag, så det skal prøves. Vinkelret på dem skal vi have et par rækker med kartofler (hvis nogen har ideer til sorter, så kommenter gerne😉) og valske bønner. Jeg har desuden sået rødløg, stribet rødbede, gulerødder, forårsløg, blå ærter og almindelige ærter. I hjørnet vil vi have grønkål og så har jeg sat (3) stangbønner og estisk hvidløg til forspiring.
Så tror jeg vist også vores lille jordlod bliver udnyttet til sidste kvadratcentimeter, især set i lyset af, at den sidste meter ind mod drivhuset står tom for at gøre plads til byggeriet.
Jeg har sat små skilte i her ende af rækkerne, så det er overskueligt hvor rækkerne starter og slutter.
Jeg har plantet optimistisk, så der er ikke for langt mellem rækkerne, men til gengæld har jeg lavet et mellemrum, så det er muligt at gå ind midt mellem rækkerne for at luge og tynde ud.
Jeg synes, at vi efterhånden har en ret perfekt kombination af grøntsager, så nu er der bare tilbage at vente…og håbe, at det bliver et fornuftigt udbytte 😊

image

image

image

image

image


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment