wp-1466076006301.jpg

Jeg har altid været vild med ideen om, at plukke blomster i sin egen have til en buket eller bare nogle enkelte blomster og nyde dem endnu mere indendørs.
Jeg har 3 små staudebede i indkørslen  (ikke det mest praktiske sted må jeg blot konstatere), som jeg har delt nogenlunde op i hvid (lime), blå (lilla) og lyserød  (pink).
Jeg må indrømme, at et smukt og godt staudebed tager mange år at finde det helt rette til. Og indenfor de næste par år vil de helt sikkert også holde flyttedag 😊
Jeg er endelig ved at have nogle gode og tætte bede, som holder ukrudtet i skak…på nær det lyserøde bed, hvor en vis hr Dalby lokkede med frø i Bilka. Det skulle jeg ALDRIG have gjort, for sikke noget stads!!

image

Og med sådan et rodnet, så tager det tid at komme til livs hvert år, det minder mest af at om skvalderkål. FØJ! 😉

image

Men, men, men…værre er det så ikke. Jeg står blot med en ledig plads til andre spændende, lyserøde stauder. Og det er jo ikke så ringe endda.
Ellers er jeg ved at have nogle gode af slagsen, så nu kommer der lidt fotos fra bedet, og hvis du har gode forslag til hvad jeg kan supplere med  (helst snitblomster), så er du hjertelig velkommen til at byde ind. Jeg tager imod med kyshånd 😘

image

Dobbelt alkeleje, som jeg har sået fra frø.

image

image

Smuk nellike. Jeg elsker de grågrønne blade.

image

Rød sankthansurt

image

image

image

image

Floks

image

image

Jeg er vild med min smukke, blå riddersporer på trods af, at den ikke egner sig i en buket

Jeg er vild med min blå riddersporer på trods af, at den ikke egner sig til en buket.

image

1 meter høj…og SÅ smuk!

image

Alkelejen, som jeg siden vi flyttede ind for 10 år siden har luget hvert år fordi jeg troede det var ukrudt. Sidste år vidste jeg bedre, så den fik lov at stå og kom i år med disse fine blomster.

image

Gartnerens død

Gartnerens død

Leave a comment