wp-image-1745421490jpg.jpg

Sådan sagde min yngste søn, da vi i weekenden var på den lokale planteskole, hvor de havde 25% rabat på frø. Derfor havde jeg lavet indlægget her om frøinspiration. Jeg fik forslag til primært agurker, og jeg havde lavet en ønskeliste, så jeg syntes jeg var velforberedt 😊

Jeg kom hjem med disse frø. Rød grønkål, jeg synes det er både smukt og lækkert. Og så har jeg den grønne i forvejen, som vi primært bruger til chips. Artiskokker, som jeg synes er fantastisk dekorativ, og så er jeg spændt på at smage dem af egen avl  (og de skal for øvrigt snart sættes). 2 sorter af agurker hopeline og future, som jeg håber og forventer vil give både stort og lækkert udbytte. Rødbeder  (har jeg ganske enkelt været glad for sidste sæson). Meget søde gulerødder, ammenam, dem har jeg store forventninger til. Og farvede gulerødder, bare fordi de er flotte. Sidst, men ikke mindst købte jeg skorzonerrod, som jeg er spændt på at prøve for første gang. Og ja, de ligner faktisk beskidte gulerødder 😄

Som bonus blev jeg fristet af disse smukke tulipaner 

Til kun 10 kr pr pose. De ser fine ud, men skal i jorden snarest 😉 jeg følte mig både glad og heldig, så har man som vestjyde vist gjort en god handel.

God weekend til jer 😊

Leave a comment