wp-image-1611357604.jpg

Weekenden har stået på slow-tid, hyggetid og havetid. Jeg har fået klargjort drivhuset og nusset i haven, så nu synes jeg, at jeg også er ved at være klar til sommer. 

Min mands chilier og mine pebre i mange afskygninger er flyttet i drivhuset og det samme gælder nu for alle tomatplanterne og 4 agurker. Vi har derfor fået plads på gulvet i alrummet og i vindueskarmen på kontoret. Ah, det er nu alligevel dejligt. 

I drivhuset er der udover ovennævnte også mine podede æbletræer, roser, minikiwi, tagetes (for at holde utøj væk), en vin…

…som min mand var sikker på, at jeg havde beskåret for hårdt (nåh, ja det troede jeg måske også selv😏) og så min fantastiske plantevæg, hvor jeg nu kunne mangler at fylde den øverste lange beholder. 

Jeg synes faktisk der er blevet meget hyggeligt derinde og vi høster allerede nu til salat derfra. Jeg glæder mig til at få tomater og agurker, jeg kan næsten ikke vente.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment