Hvorfor?

Vi købte huset i 2006 og var IKKE havemennesker. Derfor var den lille have jo kun et plus. Men det blev vi, så derfor er det en udfordring, at få plads til alt det, vi gerne vil have.
Vi har fået lavet en havetegning 2 gange. I 2010, hvor vi har brugt nogle af ideerne, men vi har forandret vores syn på haven en del siden dengang, så til min fødselsdag i 2015 fik jeg endnu én af min mand.
Vi var utroligt velforberedte og derfor meget kritiske og forventningsfulde. Det endte (selvfølgelig) med en slem skuffelse, hvor vi ikke følte os hverken hørt eller forstået. Vi kan bruge nogle ideer, men fik ikke de der åbenbaringer af lysende ideer, som vi havde forventet.
Vi vil gerne have “den spiselige have”. Dvs. selvforsynende til en vis grad. Vi vil gerne have frugttræer, bærbuske, drivehus(e) og køkkenhave. Alt sammen i en lækker indpakning 😄
Vores bedste ideer kommer ofte på papiret en fredag eller lørdag aften over et godt glas rødvin, nøjs, hvor har vi dog lavet maaaaange havetegninger.
Vi er på ingen måde øvede i dette her, men I må følge udviklingen i vores have både med såning, drivhusbyggeri, plantenusseri, omlægning af haven og alt det løse, som kommer undervejs.
I er meget velkomne til at kommentere på mine indlæg. Jeg vil gerne have input, dine ideer og forslag til andre måder at gøre tingene på. Jeg modtager gerne ris og ros, men ser gerne at kritikken er konstruktiv. Vigtigst af alt, hold en pæn tone “tal ordentligt, det koster ikke noget!”
Velkommen!