wp-image-733766349png.png

Jeps, den er go nok! Jeg har fået overvågning i drivhuset. Altså nu ville det nok være lige i overkanten, at lave videoovervågning for at se de små pus vokse (ja, hvem ved, om det kommer til at ske😉). Jeg har fået en temperaturmåler sat op, som er koblet til hjemmesiden. Det er fantastisk! Nu kan jeg rigtigt holde øje med, hvornår det er tid til at sætte planterne i drivhuset  (som er uopvarmet). 

Der er blevet testet og testet. Min mand har selv programmeret det til mig, og jeg er vild med det. Først var der kun én føler, uden decimal. Det duede ikke, så nu er der én inde i drivhuset og én udenfor  (som nok ikke lige skal hænge i solen). Så kan man se forskellen, ikke mindst på en dag som i går med sol fra morgen til aften. Ih, hvor var det lækkert at gå derude! 

Hvis I skulle få lyst til at følge lidt med i temperaturen derude, så troede jeg lige, at jeg skulle lave et link her, men det er stadig ikke “rigtigt” online endnu, så linket kommer senere, når det er testet helt igennem 😉


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment