20160501_162434.jpg

…endelig!
Som så mange andre  (hvis ikke alle) har jeg også gået rundt og sukket efter foråret. Og endelig er det her, og det ser ud til at blive
Dagen blev brugt i haven, og i sådan et fantastisk vejr er det jo ingen sag. Jeg og mine drenge startede med at køre ud at hente læggekartofler. Det er godtnok en smule “snyd”, men jeg havde fuldstændig glemt at forspire, så nu skulle det være. Valget faldt på folva fordi den er god til bagekartofler, fritter og mos, for ærligt talt, så er det kun mig, der kan prale af at være helt vild med kogte kartofler her i huset.

image

Jeg har plantet 3 rækker med kartofler, én række valske bønner og et hjørne med grønkål. Så er køkkenhaven også ved at være plantet til.

image

Jeg har også fået rengjort drivhuset, fejet, vasket vinduer både inde og ude og vasket potter af og fået fyldt andre op med jord og planter.
Nu mangler jeg bare at få plantet tomaterne ud, men det må blive i den kommende uge. Der er jo også en hel uge til mors dag, som jo er tommelfingerreglen for hvornår tomaterne skal i drivhuset.

image

image

image

image

Uh…jeg elsker at være inde i drivhuset i den dejlige, varme luft, der i dag stod på 28 grader ☺
Sidst på dagen måtte jeg jo også være lidt praktisk, så jeg fik luget langs hækken

image

Vi har altid  (de 10 år vi har boet her) haft problemer med skvalderkål. Jeg kæmpede en brav kamp de første 2 år og kan nu holde det rimeligt i skak. Jeg synes faktisk det er lidt sjovt at se, hvor lang en rod, man kan få med (tja, kald mig bare tosset 😉).

image

Det er lidt kedeligt og på samme tid næsten terapeutisk at luge, men det er rart, og flot, når det er overstået.

image

Jeg nåede skam også lige at få begyndt på at stikke kanter af. Det er jeg hverken god eller hurtig til, men det er fint, for man kan se, hvor man kommer til.
Alt i alt nogle gode gøremål på en dejlig forårsdag.

image

Nu glæder jeg mig over, at der er udsigt til endnu mere dejligt forårsvejr 😊


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment