wp-1462909311628.jpg

I weekenden var det jo morsdag, hvilket som tommelfingerregel er tid til at rykke tomatplanter ud i drivhuset.
Vi har været i rigtig god tid med mange af tomaterne, så de er blevet lidt for store (og ranglede) i forhold til, hvad der ville være optimalt, men det er jo kun mit andet år med drivhus og egen avl, så jeg bliver jo klogere for hvert år.

image

I baggangen har de stået sådan de sidste par uger, for selvom det jo næsten ikke er til at tro, så er det jo ikke længe siden, det sneede! Så jeg har ikke turdet stille dem ud af frygt for, at de ville gå til og al min  frøformering ville være spildt.

image

Nu står de 5 største i spande på gulvet og resten har jeg sat ud for at gro det sidste inden de også kommer i spande. Vi har et par drenge, som eeeelsker tomater, så vi håber på en god høst i år. Vi går ihvertfald ikke ned på planter!

image

Desuden har jeg nogle små i vindueskarmen, som liiiige må vente lidt med at komme ud i drivhuset. Se dem evt her og få tips til at udnytte sideskud ☺


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment