Udendørs Keramik Og Porcelæns Gulvfliser – Lav Vedligeholdelse

Udendørs gulvfliser fra Sandgaard til dine stier, indgange, gårdhave, alfresco områder, pool omgivelser og grill områder er et meget populært valg.. De giver dig mulighed for at få ubehagelig, revnet beton til at blive rene, praktiske og indbydende områder, og tilføjer værdi til dit hjem. Er du på udkig efter et produkt, der ikke behøver vedligeholdelse, så kig ikke længere end keramik eller porcelænfliser, som har en glidebestandig finish, der passer perfekt til udendørs brug. Overfladen af udendørs flisen bestemmer, hvor glidebestandig den er. De grovere overflader er mere glidebestandige, men dog lidt sværere at rengøre.

Så mange stilarter at vælge mellem – trægulvlignende fliser, betonlignende og stenlignende finish, alt sammen perfekt til de ydre områder. Vi har et komplet sortiment, der er velegnet til indendørs og udendørs brug. F.eks. vores Trælignende porcelæn i en matchende indendørs og udendørs finish. Også den velkendte, fyldige porcelæn Park Avenue sortiment til indendørs brug, samt matchende udendørs fliser i en blussende finish. Disse kommer i et fabelagtig sortiment af moderne farver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *