Åh, nej! Nu gik det lige så godt! Vi er hjemvendt fra ferie og min svigermor har passet hus, drivhus og mine hyldeblomst-champagner helt vildt godt. Champagnen skal “piftes” i den første uge. Det har hun skam gjort så ganske udmærket…

Men nu skumle jeg jo selv pifte dem. Det gav bare et ordentligt POP og FFFSSSS… ud over hele baggangen.

Jeg nåede ikke ud…

Det var under hylderne…

Oppe på loftet, i ovenlysvinduet, drev ned ad væggene…

På døren, gulvet…

På mig selv. På armene, på tøjet og i ansigtet. Totalt klistret (og jeg havde lige været i bad)…

Utroligt, men der var ikke engang forsvundet en halv flaske. Jeg råbte efter min mand, men da han ikke kom, fordi han klippede hæk, skyndte jeg mig at begynde at rengøre baggangen. Uheldigvis kom min søn og spurgte, hvad der var sket. Selvfølgelig sladrede han til min mand. Nå, skidt pyt! Det duftede herligt og så blev vi jo NØDT til at prøvesmage hyldeblomst-champagnen. Ikke værst, men et par uger endnu vil gøre underværker 😋


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/voreshaveprojekt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a comment